Božští a speciální

13.05.2012 12:21
Tady je něco o božských a putovních koní co na howrse jsou budou.
Cowbra - Podle údajů jediná v celé hře, nedá se reprodukovat ani prodat.
Sleipnir - Může mít pět barev (oranžová - ohnivá, bílá, stříbrná, černá nebo hnědá). pokud se o něj majitel nepostará sedm dní v řadě nebo se na Howrse nepřihlásí 1 měsíc, Sleipnir utečě k jinému chovateli Sleipnira. Nedá se reprodukovat, pouze prodat.
Xanthos - Za pohlazení tohoto koně můžete získat Roh hojnosti. Pokud nezískáte Roh, jeden z Vašich koní obdrží 10 bodů energie. Xanthos může být prodán, ale nereprodukuje se
Balioos-podle mytologie bratr Xanthose.Nabízí hráči Nyxův balíček,pokud je předešlí den přihlášený.Jeho dovednosti každý den o trochu stoupnou.Dá se prodat ale né reprodukovat.
Snow - Nesmí se prodávat, ale dá se křížit s Mist. Ve hře jsou pouze samci, samice Snowa neexistují. Podle toho, jakou barvou je napsáno jeho jméno se dá rozlišit, na jakou disciplínu se hodí nejvíce:
Modré jméno: cross-country
Červené jméno: show jumping
Zelené jméno: klus
Fialovéjméno: cval
Oranžové jméno: barrel-racing
Bílé jméno: drezura
Mist - Nedá se prodat a kříží se se Snow. Ve hře existují pouze jako klisny, hřebci od Mist ve hře nejsou.
Ocean - Potomek po Snow a Mist. Nedá se prodat ani rozmnožit. Po otci dědí dovednosti, které se každým dnem zvýší, takže může být dobrý ve všech disciplínách.
HŘÍBĚ
KŮŇ
Gypse - Gypse je vystavěn z písku. každé ráno po probuzení se do písku vrací a pro další péči ho majitel musí znovu vystavět. Poté je písek předám majiteli a může být přeměněn na dovednosti
Croesus-je Božský kůň, který namísto hnoje produkuje peníze. Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesus 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen. Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy.
 
Každý měsíc se jeden z koní pojmenovaných Croesus Junior promění v Croesus
Safír je vzácný kůn.Pokaždé když se probudí,Požádá vás,aby jste ho navštívily na strance jiného hráče ...
Pokud ho poslechnete,Safír vám každý sudý den dá diamant a lichý 1000 equus
Ruby je vzácný kůň, který svému majiteli vydělává diamanty. Za každé narozeniny vydělá majiteli 5 diamantů. Tento diamant můžete použít k navýšení dovedností nebo na spoustu dalších věcí.
Ve dnech, kdy Ruby nevydělává diamanty o malý kousíček povyroste..
BeeWan-Ve zkratce se dá o tomto koni napsat jen to, že je u něj napsané že je to unikátní kůň ve hře, kterého má pouze Ow. Je to klisna pegase., vytrénovaná ne úplně na maximum a je možno ji připouštět jakýmkoliv hřebcem. Jiné výhody u ní nepíší. Zajímavostí je že všichni její potomci jsou hanoveři. Pro hráče asi nelze nějak získat. Možná pouze nějakého jejího potomka
Petit-při přihlášení Petita do soutěže má jeho majitel šanci 1:100 na získání bonusu. Pokud hráč vlastní 2 Petity má šancí 2:100 atd.. čím více jich máte tím větší máte šanci. Tento bonus platí po dobu čtyř dnů. Přesně nevím jak se tento božský kůň jmenuje, protože každá jeho barva má jiné jméno a je možné že jde i přejmenovat. Žlutí jsou Petit, růžový Chiquitin, modří Klein a zeleného jsem viděla se jménem Малыш. Jsou to pegasové
Archimedes- Archimedes je kůň znalosti. Má svůj ukazatel ,,inteligence" a jeho úroveň se mění v závislosti na odpovědích jednotlivých hráčů. Archimedes každému kdo odpoví správně na jeho otázku dá jeden růstový bod.
Herlequin-Harlequin je zvláštní kůň, který se objevil na karnevalu. Tento kůň má pestrobarevný kabát, díky kterému oživí chmurné dny v březnu. Je to král karnevalu. Jeho přítomnost lepší průvody hráčů.
Co to jsou Wandering horse?
 
Jsou to putovní koně, které může vlastnit pouze Ow. Tito koně nemůžou na závody, nemůžou se rozmnožovat a ani se o ně nelze starat. Tito koně každý den náhodně navštíví jednoho z hráčů a nabídnou mu jednu z výhod. Bohužel mě na mezinárodní verzi ani jeden z koní ještě nenavštívil. Na Českém howrse zatím neni ani jeden z koní. Pro představu se všechny obrázky těchto koní hýbou.
 
Champion-Šampion je putovní kůň, který každý den nějakému z hráčů, kterého navštvíví nabízí 4 pasy
Fortune-"Štěstěna" je putovní klisna, která obchází hráče a nabízí jim 5 000 equus.
Loyal-"Loajální" je putovní kůň, který obchází hráče a nabízí jim 1 bod karmy.
Patience-,,Trpělivost" je putovní klisna, která každý den některému z hráčů nabízí božského koně Balios nebo Petit.
Pioner-"Průkopník" je putovní kůň který každý den nabízí hráčům: roh hojnosti, 10 růstových bodů, 3000 equus, 20 jablek a 20 tuřínů
Shy-"Plachý" je putovní kůň, který každý den nabízí hráčům balíček Nyx. Plachý na obrázku vykukuje za stájí nebo v boxu